10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Изпълнихме всичко. Ние също имаме право да отворим за работа.

През изминалите 12 месеца на предизвикателни време за цялата ни страна направихме всичко необходимо, за да осигурим безопасността на всички ни – на нашите клиенти, служители и бизнес партньори.

Ние, моловете в България, осигуряваме десетки хиляди работни места и подпомагаме ефективната работа на важни бизнес сектори в страната. Продължителното затваряне на моловете се отрази катастрофално на финансовото състояние на всички опериращи в ритейла бизнеси, чийто инвестиции допринасят значително за благосъстоянието на икономиката на страната ни. Толкова много специалисти в момента стоят без работа. А aко продължим да бъдем затворени още много ще изгубят препитанието си.  

Изпълнихме всичко, което беше поискано от нас от страна на властите и положихме всички усилия да отговорим на трудностите, които трябваше да посрещнем заедно. Всеки затворен ден оттук нататък идва на цена, която не всеки може да заплати. 

Оперираме съгласно всички разпоредби и препоръки на здравните власти, за да предотвратим разпространението на вируса. Въведохме всички необходими мерки за безопасност базирани на най-добрите световни практики и следваме стриктни правила за дезинфекция и осигуряваме отлична циркулация на въздуха в общите помещения. Да продължим да бъдем затворени вече не може да бъде опция за нас. 

Не са ни известни медицински доказателства и научни изследвания, които установяват, че в моловете рискът от заразяване е по-голям, отколкото всяко друго място за пазаруване, което не е затворено със заповед. Организираният и стриктно спазван режим на работа на търговските центрове в противоепидемични условия ще позволи на клиентите да пазаруват удобно без струпвания и с контрол на потока от хора. Охраната на всеки търговски център следи денонощно за спазването на реда и въведените ограничения за безопасност на всички посетители – предимство, което не бива да бъде пренебрегнато. Защото за нас е не по-малко важно да запазим здравето на всички наши клиенти и техните близки.

Трябва да отворим, за да се върнем заедно в нормалността. Защото при нас е безопасно.

#WEARESAFE

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall