10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Case Point Bulgaria

"МЕГАКЕЙС“ ЕООД е притежател на марката “Case Point Bulgaria“, като фирмата е тясно специализирана в производството и търговията с аксесоари за мобилни устройства, както за мобилни телефони, така и за таблети и лаптопи. „МЕГАКЕЙС“ ЕООД е производител на уникални Swarovski Made кейсове за мобилен телефон, без аналог на българският пазар, както и директен вносител на аксесоари от Китай, като там работим в тясно сътрудничество с няколко производителя и това осигурява възможността да предложим на нашите клиенти огромно разнообразие от иновативни продукти.

Компанията също така предлага пълна гама от стъклени протектори от най-висок клас за почти всички модели телефони, като се отличаваме с това, че протекторите които предлагаме са специално направени за нас с максимално дълъг процес на темпериране, не по-малко от 12 часа, което гарантира максимална здравина и качество.

В момента „МЕГАКЕЙС“ ЕООД е един от малкото производители на калъфи изработени по поръчка изцяло на ръка и съобразени с желанието на нашите клиенти, фирмата е износител на аксесоари, като в момента наши партньори са няколко фирми за търговия с аксесоари в Полша, Франция и Англия.

Факта, че сме производител на голяма част от предлагания от нас асортимент ни позволява да задоволим и най-претенциозните желания изцяло съобразени с нуждите на клиента. Широката гама от модели и дизайни дава възможност за висока степен на атрактивност и гъвкавост в обслужването на нашите клиенти. Предлагаме аксесоари за над 200 модела актуални мобилни телефони.
На територията на България в момента имаме обекти в МОЛ Варна, МОЛ Пловдив, МОЛ Пловдив Плаза, като в м.Март 2019 ще отворим обект в новоизграждащият се мол на територията на град Варна в Делта Планет МОЛ.

На територията на обекта ни в МОЛ Делта Планет клиентите ще открият огромно разнообразие от кейсове за мобилен телефон, стъклени протектори както и всякакви видове аксесоари свързани с използването на мобилни устройства. Също така ще имат на разположение огромен асортимент от Swarovski кейсове единствени по рода си и предлагани само в обекта Case Point.

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin