10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Мултибранд магазинът Scandal отвори в Delta Planet Mall

С модна територия от над 300 кв. м в Delta Planet Mall отвари мултибранд магазинът Scandal. Богатата палитра от световноизвестни модни марки включва Guess, Marciano Guess, Guess Handbags & Footwear, Liu Jo, Liu Jo Jeans, Liu Jo Accessories, Coccinelle, Michael Kors, Trussardi Jeans, Diesel Footwear & Bags, Lacoste.

Вдъхновение от Близкия изток, безгрижие от карнавала в Рио, елегантен шик от Френската Ривиера, носталгия от романите на Хемингуей. Ето така - с материи, цветове и дизайнерски детайли новата колекция пролет/лято 2019 на Superdry ни отвежда на оживено и незабравимо околосветско пътешествие. В края на април родената във Великобритания марка отваря своя първи магазин във Варна. Той ще е разположен на ниво 1 в Delta Planet Mall. Колекциите за мъже и жени на Superdray традиционно са насочени към младите хора с възможности предимно в средния ценови клас за дрехи, аксесоари и обувки.

Към дебютантите на варненския пазар Delta Planet Mall добавя през април и водещата италианска марка за бельо и бански костюми Yamamay. Продуктите са с отличителен и доста модерен стил, иновативни, изработени от отлични материи и изключително удобни.  Копринената буба на Yamamay е намерена във високите хълмове на Япония. Дива по природа, тя живее само в дъбовите дървета или на прясно отрязани клони, които са в контакт с чиста вода.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall