10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Invoke представи официално авторските бижута на студентката Елизабет Димитрова

В началото на ноември  представители на бизнеса, академичните, модните среди, шоубизнеса и медиите присъстваха на официалното представяне на авторските бижута на студентката Елизабет Димитрова. Проектът е реализиран от Invoke съвместно с Нов български университет (НБУ) и е част от политиката на българския бижутериен бранд да подкрепя развитието на младите таланти в България.

Елизабет Димитрова получи възможността да реализира идеята си в готов продукт, след като спечели конкурс, по време на който утвърдени професионалисти в модния бизнес класираха проекта й на първо място. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си.

 „Чувството да спечелиш конкурс, организиран от бранд като Invoke е нещо страхотно, което не може да се опише с думи. Конкуренцията беше наистина голяма и се радвам, че именно моите проекти успяха да впечатлят журито. Благодарна съм за възможността, която ни бе предоставена, защото това е един чудесен старт за нас, както и един ценен опит, от който може само да трупаме позитиви. Със спечелването на конкурса пред мен се отваря една възможност за професионално развитие. Благодарение на Invoke разбрах, че когато човек обича това, което прави и когато работи много мечтите стават реалност“, сподели пред гостите по време на събитието Елизабет Димитрова.

Комплактът „Elizabeth“ включва стилно колие и гривна, които са вдъхновени от лилиума и красотата на природата. Идеята на бижутата е да пресъздадат красотата и нежността, която ни заобикаля, като в същото време позволяват на дамите да се преоткрият в тях, правейки ги подходящи за всяка визия и темперамент.

Авторските бижута на Елизабет Димитрова вече са разпространени като лимитирана серия във всички търговски обекти на Invoke. Основателите на бранда планират да превърнат тази инициатива в традиция, позволявайки на още млади хора да се изявят и да предизвикат себе си.

Бижутата на Invoke се отличават с изящен и модерен дизайн, стилни кристали и прецизна ръчна изработка. Брандът присъства на българския пазар от 2013 година, като до момента има 11 търговски обекта в страната. Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

 

Повече за Invoke

Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

Повече информация можете да откриете в официалния сайт на Invoke: www.invoke.bg

 

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2023 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall