10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

ИКЕА ще отвори първия си магазин за Варна с нов концептуален формат в Delta Plane Mall

Посетителите могат да очакват откриването му през втората половина на 2020 г.

Delta Planet Mall утвърждава лидерската си позиция във Варна с планираното откриване на нова концепция на ИКЕА България в самия търговски център. Тя ще замени настоящия център за поръчки. Новият обект ще бъде разположен върху пространство от 8,000 кв. метра, 5,400 кв. метра от които ще заема магазинът за обзавеждане. Той ще зарадва посетителите си с по-голяма степен на достъпност и удобство. Откриването е планирано за втората половина на следващата 2020 г.

Магазинът в Delta Planet Mall ще се различава от конвенционалния формат на ИКЕА, но ще бъде по-голям от настоящия център за поръчки във Варна. Той ще бъде част от новата стратегия на шведската верига да бъде по-близо до своите посетители, като им предостави търсеното удобство и вдъхновение.

 „Радваме се, че ИКЕА ще отвори първия си магазин от този нов концептуален формат тъкмо в град Варна, в Delta Planet Mall. Това е признание за търговския център и чудесна възможност както за бизнеса, така и за посетителите, на които ще подарим едно напълно ново преживяване“, сподели Зорана Ждрале Бурлич, изпълнителен директор на Delta Real Estate. „Проектът е отлична и устойчива инвестиция, имайки предвид огромния брой посетители на ИКЕА в България. Тъй като това е нов формат на ИКЕА за България, със сигурност ще допринесе за превръщането на мола в по-атрактивно място за пазаруване,” казва Петър Дудоленски, част от AP Investments.

Само няколко месеца преди своя първи рожден ден, Delta Planet Mall бе отличен и от своите посетители, и от строителните специалисти в страната – архитекти и инженери, жури на престижния конкурс „Сграда на годината“. Търговският център се утвърди като един от най-предпочитаните от варненци и грабна статуетката в категория „Търговски сгради“.  Откриването на нов магазин на ИКЕА в търговския център, ще го превърне в още по-атрактивна дестинация за хората от Варна и региона, различна от всички останали подобни проекти на пазара.

Повече детайли за проекта ще бъдат разкривани по време на различните етапи на подготовката на ИКЕА за предстоящото откриване.

 

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall