10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 7:30 - 22:00

Billa

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.
Търговската верига е лидер по брой обекти в страната със супермаркети в 38 града. Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от магазини и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

Магазинът на BILLA в Delta Planet Mall ще бъде 10-ти поред във Варна. Както останалите магазини от веригата, той ще следва най-високите стандарти за качество и ще предложи на своите клиенти богат асортимент и атрактивни предложения на качествени и свежи продукти.

Стремежът на BILLA да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти и безупречно обслужване е високо оценен от българските потребители. BILLA е избрана като любима търговска верига на българите в три поредни години (2016г-2018г) в единствената потребителска класация у нас - „Любимите Марки“. През 2018-та година компанията получи и шест златни медала QUDAL за най-високо качество в България, а новият обект в Delta Planet Mall е част от инвестиционните планове на компанията, фокусирани върху продължаване на експанзията и разширяване на мрежата от магазини.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall