10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Delta Planet Mall организира Шопинг уикенд с намаления до -50%

Delta Planet Mall организира Шопинг уикенд със специални отстъпки до -50%, в периода 22-24 октомври. В промоционалната активност ще се включат магазините за детска, дамска и мъжка мода, спортни стоки, бижута и аксесоари, козметика, книги и ученически пособия. На избрани точки извън търговския център – във Варна и четири града в региона, промо екипи ще раздават ваучери за допълнителни 10 лв. отстъпка, които ще се комбинират с вече обявените промоции.

На 14 и 15 октомври от 16:00 до 19:00 часа екипите ще се позиционират в Разград – до паметника на Майстор Манол, в Шумен – в пешеходната част на бул. „Славянски“, в Търговище – до фонтана на площад „Свобода“, и в Добрич – до централната поща на площад „Свобода“. На 16 и 17 октомври от 11:00 до 14:00 часа те ще изненадат минувачите и във Варна – на добре познатия на жителите на града „Севастопол“. Ваучерите ще се приемат на място, в посочените на www.deltaplanet.bg и обозначените на място търговски обекти, в периода на Шопинг уикенда.

На 23 и 24 октомври от 13:00 до 16:00 ч. на място, на партерния етаж в Delta Planet Mall – пред магазини Sinsay и New Yorker, ще се организират и модни дефилета – на специално подготвени за случая подиуми. Сред магазините, представени по време на модните ревюта, са както брандовете Guess, Scandal, Desigual, Cropp, House, Sinsay, LC Waikiki, Reserved и Mohito, така и спортните Sport Depot, District и Superdry, оптични и диоптрични очила  от Joy Optics и Grand Optics&Zeiss Center и много други. Пълният списък с магазини, участващи в Шопинг уикенда, и размерът на отстъпките, които ще предоставят, са достъпни на www.deltaplanet.bg.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2023 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall