10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Delta Planet Mall е избраният търговски център за официалната премиера на най-новия български филм „Диви и Щастливи“

На 25-ти ноември от 19:00 часа в Delta Planet Mall – гр. Варна, ще се проведе гала премиерата на най-новата романтична екшън комедия „Диви и щастливи“. Търговският център беше избран за официалната прожекция на филма пред представители на Община Варна, партньори и медии. Събитието ще се проведе в най-голямото и модерно кино извън София, Cinema City в Delta Planet Mall. 

Най-нетърпеливите зрители ще имат възможността както да гледат дългоочакваната многомилионна продукция, така и да се срещнат със звездите на филма Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано, да получат автографи и да се снимат с тях за спомен. В проекта участват още международно признатите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос, а, от българска страна – Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други родни звезди. Заедно с актьорите, в турнето ще се включи и режисьорът на филма – Мартин Макариев.

Билетите са вече в продажба – https://www1.cinemacity.bg/films/wildlings/3669o2r#/buy-tickets-by-film?in-cinema=1267&at=2019-11-25&for-movie=3669o2r&view-mode=list 

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall