10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

THEY ARE TEARING DOWN BOARDERS: Kids From The Region Together In A New Project

Млади, интелигентни, успешни, уникални, готини и истински - така описваме "златните" деца, които обединяват региона това лято, като работят заедно по нов проект.

"Ready for School" е инициатива, който събира най-успешните ученици от България, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Словения, Черна Гора и Румъния. 

Мартин Копчев е на 17 години, от България. Той е нестандартен и креативен, а за това му помага писането на кодове. Носител е на златен медал на Олимпиада и има още много медали по математика и информатика в колекцията си, на които по-възрастните професионалисти биха завидели.

Пианистката Уна Милюш е от Сърбия и печели Златния пръстен на Шопен на 7 години, а Александра Ролич, представителката на Босна и Херцеговина, държи националния рекорд по лека атлетика при младежи на 400 м. Петър Ракочевич, от Черна Гора, и Петра Крушел, от Хърватия, са само на 15, но и двамата са национални шампиони. Петър е гений в сферата на роботиката, а Петра е най-добрата соло танцьорка в региона във всички състезания по фрийстайл. Изящната балерина Бадеа Бианка Андреа от Румъния е победител в състезанието Youth America Gran Prix, а Анже Хрибар е един от най-младите членове на националния отбор по гимнастика в Словения и победител в няколко международни състезания.

С многобройните си успехи и с невероятната си енергия, тийнейджърите от региона взеха участие в проекта и си заслужиха името Златните деца на Buzz. В интервю те споделят как успяват да жънат толкова много успехи толкова млади и кое ги прави уникални. Същевременно с това ни показаха, че все пак са деца, които се подготвят за новата учебна година и за новите успехи, които ще извоюват.

http://bit.ly/2NpJzgK

Гледайте видеото, създадено специално за проекта "Ready for School", който доказва, че няма граници, що се отнася до човешките възможности.

"Ready for School" е проект, иницииран от Buzz Sneaker Station. Компанията работи в 9 държави в региона, и цели да насочи вниманието към успешните деца и да покаже, че интелектът, отдадеността и любовта към това, което правиш, са качествата, които винаги ще бъдат най-високо уважавани.

За да бъдете и вие подготвени за новата учебна година, Buzz Sneaker Station подготвя страхотни изненади и големи намаления, както в магазините си, така и онлайн на www.buzzsneaker.com до 17-ти септември!

Готови ли сте за училище? Ние сме!

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall