10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА
РАБОТНО ВРЕМЕ 10:00 - 21:00

Zen Diamonds

Zen Diamond е основана през 1998 г. с дълбоко вкоренено семейно наследство от бижутери, предадено през три поколения от 1890 година.
Основната дейност на ZEN е проектирането, производството и продажбата на диамантени бижута от висок клас с богата продуктова гама, както на национално ниво така и в международен план.
Zen Diamond е най-предпочитаният бижутер за диаманти в Турция и е най-големият производител на диамантени бижута в Европа и Близкия изток. Марката оперира 69 магазина на национално ниво и 15 на интернационално ( ISTANBUL, NEW YORK, DUSSELDORF, DUBAI, COLOGNE, ABU DHABI, HAMBURG, KUWAIT, BAGHDAT).
Единствената компания в Турция разполагаща със собствена лаборатория за класифициране на диаманти.
Наградена като Cool Марка на 2018 г. в сектора на бижутата , в статистика от списание Маркетинг Турция и Ромлер Турция.
Zen Diamond е лидер в износа на диамантени бижута между 2008-2018. Наградена като „Звезда на износа в диамантените бижута“ от Асоциация на износителите.
В партньорство с Forevermark, диамантената марка на DeBeers Group, която работи само с избрани партньорски бижутери. Председателят на Forevermark Стивън Люсие: „Ние работим само с партньори от най-висок калибър“.
Zen е социално отговорна марка, подкрепяща важни проекти в области като изкуство, образование и защита на природата.
Zen Diamond е първият и единствен производител на бижута за National Geografic Society.

За Zen Diamond е голямо удоволствие да ви посрещне в магазините си. Търговският персонал на Zen Diamond ще осигури прозрения и информация, която ще ви даде силата да вземате решение за правилната покупка.

В Zen Diamond ще намерите:

Широка гама от диамантени бижута с пасианси, триади, сватбени пръстени, брачни халки до бляскави колиета , иновативни и модерни дизайни на модели с цветни камъни, отговарящи на всички нива на бюджета.
Колекция предназначена за мъже, пренасящи искрите на диаманта в ежедневието. Часовници, вратовръзки, ръкавели, гривни, химикалки, портфейли, колани и комплекти за хоби отличаващи се с комбинация от кожа, злато, стомана и диаманти.
Zen Baby Collection отразява цветния и очарователен свят на бебетата и деца и предлага незабравима вечна алтернатива за подаръци за новородени и рождени дни.
Gold Trend Collection – неповторима селекция акцентираща с разнообразие на златни бижута от водещи световни марки.

ПЛАН НА НИВАТА

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin