10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

LEGO изложение с 15 уникални LEGO статуи и безплатна зона за игра за първи път във Варна

От 2 до 25 ноември за първи път в града гостува LEGO изложение. 15 фигури, изработени само от LEGO тухлички ще бъдат изложени в Delta Planet Mall. Сред тях ще са героите от Междузвездни войни – статуя на Clone Trooper, тежаща 137 килограма и построена за 159 часа, Darth Vader, Yoda и R2D2.

LEGO животни – 150-килограмова камила, 15-килограмов далматинец, 35-килограмов санбернар, 32-килограмова маймуна, 20-килограмова костенурка, 73 килограмов крокодил и 380-килограмови динозаври са част от фестивала.

Всеки ден по време на изложението посетителите ще имат свободен достъп до специална LEGO игрална зона в часовете от 10:00 часа до 20:00 часа, а всеки уикенд между 15:00 и 18:00 часа ще има специални турнири. Всички участници ще получат колекционерски значки LEGO. А най-добрите  - грамоти и награди. 

Най-голямото кино извън София Cinema City ще излъчи специална прожекция на LEGO: Филмът 2. Билети могат да се спечелят в LEGO турнирите всяка събота и неделя от 15 до 18 часа. Комсед, най-големият магазин за играчки, разположен в търговски център в града, предоставя LEGO награди и талони за ексклузивна отстъпка в размер на 25% на всички LEGO продукти.

Детският магазин за италианска мода Brums ще награди петима от LEGO победителите с ваучери за 50, 30 и 20 лева. Активните и щастливи хлапета, които обичат да играят с LEGO ще получат предметни награди и талони за 20% отстъпка на детските продукти в Sport Depot, официален представител на LEGO® Wear. Goto Jewellery and Diamonds са подготвили 50 пъзела, както и карти за 10% отстъпка от детската колекция от украшения, аксесоари и прибори от благородни метали.

Новооткритият ресторант Godzila в Delta Planet Mall ще почерпи петима с куверти за по 20 лева. Единствено представената в Delta Planet Mall пицария Domino‘s очаква своите победители с 30 средни пици. Вкусното хапване в K-express ще е също с 20% по-евтино. SubWay са подготвили специално меню за мюсли хапка, плод по избор /банан или ябълка/, напитка /мин. вода или 250 мл soft drink/ на цена от 3.50 лева.

Okaidi подаряват талони за 20% отстъпка на всички продукти на редовна цена. Terranova предоставя ваучери за отстъпка на стойност 15 лева при покупка на детско яке. Книжарница Orange поздравява участниците в Lego изложението с 10% отстъпка. Любимото място за персонализирани подаръци Art Gift ще зарадва петима LEGO маниаци с тениска с щампа и с 20% отстъпка. Pepco, Delta Planet Mall също участва в LEGO кампанията с предметни награди на стойност 100 лева.

За голямата награда - пътуване за двама до LEGOLAND, могат да участват всички посетители на Delta Planet Mall в периода 2 – 25 ноември като попълнят и пуснат талон специално подготвената кутия на щанд Информация.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2020 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall