10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Fashion Shopping Night в Delta Planet Mall

 

Ексклузивни намаления и специално модно дефиле посрещат фешън любителите в Delta Planet Mall

по време на Shopping Night

Най-новите колекции си проправят път от подиума към Delta Planet Mall с отстъпки до 40%

Въжте всички отстъпки тук: https://www.deltaplanet.bg/fashion-shopping-night-newsId-845

Тази събота, 16 ноември, всички почитатели на новите тенденции ще станат част от  царството на модата в Delta Planet Mall. Любителите на иновативния стайлинг ще посрещнат новите колекции с ексклузивни отстъпки до 40% и фешън дефиле от модна агенция Visage Models.

На Winter Fashion Day 2019 ще бъдат показани последните колекции на едни от най-интересните брандове в морската ни столица. Козметичният бранд MAC, чийто единствен магазин във Варна се намира в Delta Planet Mall, ще демонстрира най-новите тенденции в make-up областта.

Всички присъстващи на модното събитие, както и всички клиенти на търговския център на 16 ноември между 19 и 22 часа ще получат отстъпки, валидни единствено в Delta Planet Mall.

Ексклузивно представените Guess, Desigual, Scandal, Superdry, Yamamay и Marc O'Polo освен с модно дефиле се включват и с отстъпки от 20% на всички продукти на редовна цена. Brums, дебютантът в България за детска италианска мода, ще представи новата си колекция с 30% намаление за гостите на специалното модно събитие. Отстъпката в Orsay, Andrews и Okaidi ще бъде 20%. Спортният мултибранд магазин Buzz ще предложи 23%. Joy Optics, Grand Optics и Zeizz Center  - 40%.

Модният гигант Reserved също ще се включи в модното събитие и ще подари 50 ваучера за 25% отстъпка. Kenvelo, Timeout, Lee Cooper ще дефилират с новата си есенно-зимна колекция.

Талоните за отстъпки могат да се получават от щанд Информация в Delta Planet Mall или от по време на модното събитие на 16 ноември в 19:00 часа. 

Събитието Winter Fashion Day 2019 се провежда с подкрепата на дирекция ''Култура'' към Община Варна.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall