10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Шопинг уикенд в Delta Planet Mall

Ела на шопинг уикенд с отстъпки до 50 процента!

Само от 22 до 24 октомври!

В Delta Planet Mall!

Отстъпки, валидни на 22, 23 и 24 октомври 2021:

Зоомагазин Д-р Стефанов 15% отстъпка 
Joy Optics 40% отстъпка за диоптрични и слънчеви очила. Отстъпката не се комбинира с други търговски промоции.
Comsed 20% отстъпка на всички артикули извън каталог, текуща промоция и трайно ниски цени.
Starbucks 15% отстъпка на всички десерти и сандвичи
KVL/Lee Cooper/ Timeout 30% отстъпка за всички ненамалени продукти 
CCC 1+1= -20%
Tezenis Всяка втора пижама с 50% отстъпка
Orsay 20% на артикули, които не участват в друга кампания
Mango 15% на всички артикули, включително и тези, които участват в друга кампания
MAC 40% отстъпка на селекция продукти
30% отстъпка на селекция продукти за лице
25% отстъпка на избрани продукти за лице и устни
Kensol 10% отстъпка на ненамалени артикули
Okaidi 10% отстъпка на артикули, които не участват в друга кампания
Orange centre 10% отстъпка. Отстъпката ще важи за стоки, но не и за услуги – продажба на билети за събития и продажба на подаръчни ваучери.
Kinderland 20% отстъпка на всички ненамалени артикули
Refan 5% отстъпка
Tendenz 20% отстъпка на нова колекция Есен/Зима
Parfois 10% отстъпка 
Calzedonia При покупка на 3 броя Comfort Tights, третият е с отстъпка 50%.
Grand Optics & Zeiss Center 40% отстъпка за диоптрични очила и слънчеви очила. Отстъпката не се комбинира с други търговски промоции.
Keysoo 20% отстъпка на всички артикули
Kolev & Kolev  15% отстъпка на всички ненамалени стоки
Iventi 10% отстъпка на всички налични артикули без намаление
Opticlasa До 40% отстъпка за комплект диоптрични рамка + стъкла
До70% отстъпка за слънчеви очила.
Допълнително 10% отстъпка за избрани продукти в намаление.
Silver Court до 50% отстъпка на Pandora, Thomas Sabo, UNOde50 & Ti Sento 
Sport Depot & District 2=3 Купи 2 продукта и вземи 3-ти безплатно.
Lazarini 20% отстъпка за ненамалени продукти
Guess от 10% до 20% отстъпка на всички артикули извън Mid Season Sale
Goto Jewellery and Diamonds 10% отстъпка
Scandal от 10% до 20% отстъпка на всички артикули извън Mid Season Sale
Asics 30% отстъпка
Pinko 10% отстъпка
Zen Diamond 10% отстъпка
Brums 2=20% отстъпка; 3=30% отстъпка за всичко 
Desigual от 10% до 20% отстъпка на всички артикули извън Mid Season Sale
Yamamay 20% на всички продукти
Superdry от 10% до 20% отстъпка на всички артикули извън Mid Season Sale
Marc o'Polo 20% отстъпка за всички плетива
Patrizia Pepe                    10% отстъпка
Ciela 10% отстъпка
Subway  Сандвич с размер 15 см/30 см Пиле Терияки на цена 3.99/7.98 лева.
K-Express 50% отстъпка на определени артикули
Reni Silver 20% отстъпка на часовници, 30% отстъпка на бижута
Fonax 15% специална отстъпка на всички аксесоари за мобилни телефони, таблети, смарт часовници и фитнес гривни: калъфи/кейсове, протектори за екран и камера, зарядни, кабели, слушалки и др.
*Отстъпката е валидна за периода на кампанията - 22, 23 и 24 октомври 2021.  
Invoke 10% отстъпка
Case Point 30% отстъпка на всички кейсове за мобилни телефони

 

Списък с обекти, които приемат ваучерите за 10 лева отстъпка на 22, 23 и 24 октовмри 2021: 

Зоомагазин Д-р Стефанов
DM
Joy Optics
Comsed
Techno+
Starbucks
IKEA
KVL/ Lee Cooper/ Timeout
LC Waikiki   
Hometex
Tezenis
Orsay
Douglas
MAC
Kensol
Okaidi
Orange centre
Kinderland
Refan
Tendenz
Parfois
Calzedonia
New Yorker
Grand Optics & Zeiss Center
Keysoo
Kolev & Kolev 
Iventi
Opticlasa
Silver Court
Sport Depot & District
Mat Star
Lazarini
Guess
Goto Jewellery and Diamonds
Scandal
Sport Vision
Asics
Pinko
Zen Diamond
Brums
Pilini
Desigual
Yamamay
Superdry
Patrizia Pepe                   
Godzila Planet
Ciela
KFC
Subway 
K-Express
Reni Silver
Fonax
Silver dream
Invoke
Case Point

 

 

ПРОМОЦИЯ „ШОПИНГ УИКЕНД” НА DELTA PLANET MALL

 

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

 

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията „ШОПИНГ УИКЕНД” („Промоцията”) се организира и провежда от „ГАЛЕРИЯ ВАРНА“ АД, ЕИК 204702565, с адрес на управление: гр. Стара Загора 6000, ж.к. „Индустриален“, и адрес за кореспонденция: гр. Варна, бул. „Сливница” № 185 („Организатор на Промоцията”). Физическите лица заявяват желание за участие в Промоцията чрез показване през срока на Промоцията на касова бележка на бюро „Информация” (в рамките на работното време на бюрото  –  всеки ден, от 10:00 часа до 21:00 часа), находящо се на етаж -2 в търговско-развлекателен център Delta Planet Mall, находящ се в гр. Варна, бул. „Сливница” № 185, срещу пешеходния вход. Със заявяването на желание за участие в Промоцията физическите лица се съгласяват с изложените по-долу официални правила на Промоцията („Официални Правила”) и се задължават да ги спазват.

Официалните Правила се прилагат за целия период на провеждане на Промоцията във вида, в който са публикувани на интернет адрес www.deltaplanet.bg.

Организаторът на Промоцията си запазва правото да променя и допълва Официалните Правила по всяко време в рамките на Промоцията, като промените и допълненията влизат в сила само след оповестяването им на www.deltaplanet.bg. Участниците в Промоцията следва сами да проверяват на www.deltaplanet.bg за промени в Официалните Правила, като Организаторът на Промоцията не е длъжен да ги информира по друг начин за промени в Официалните Правила.

РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се организира и провежда на територията на търговско-развлекателен център Delta Planet Mall („Delta Planet Mall ”), находящ се в гр. Варна, бул. „Сливница” № 185.

РАЗДЕЛ 3. СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда на 14 и 15 октомври от 16 до 19 часа чрез раздаване на ваучери за отстъпка на стойност 10 лева в гр. Разград до паметника на Майстор Манол; гр. Шумен,  пешеходната част на булевард Славянски;  гр. Търговище на площад Свобода, до фонтана;  гр. Добрич на площад Свобода, както и на 16 и 17 октомври от 11 до 14 часа в гр. Варна, Севастопол. Всеки участник има право да получи един ваучер за отстъпка на стойност 10 лева.

Използването на ваучерите за отстъпка на стойност 10 лева започва в 10.00 часа на 22.10.2021 г. и приключва в 21.00 часа на 24.10.2021 г.

Промоцията може да бъде прекратена и преди 21.00 часа на 24.10.2021 г. при достигане на максималния брой използвани 5000 броя ваучери за отстъпка. При прекратяване на Промоцията, Организаторът на Промоцията ще публикува обявление за края на Промоцията на интернет страницата www.deltaplanet.bg.

След края на срока на Промоцията желаещите да участват няма да имат възможност да се включват в Промоцията.

РАЗДЕЛ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

В Промоцията има право да участва всяко физическо лице, което към датата на заявяване на желание за участие в Промоцията е навършило 18 години, с местоживеене или което пребивава временно на територията на Република България, с изключение на: служителите на Delta Planet Mall и на рекламните агенции, свързани с Промоцията; собствениците, наемателите, ползвателите и служителите в търговските обекти, разположени на територията на Delta Planet Mall; членовете на семействата, роднините по права линия (без ограничения) и роднините по съребрена линия и сватовство до втора степен на всички посочени по-горе лица и е получило ваучер за отстъпка на стойност 10 лева.

 

РАЗДЕЛ 5. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ


Ваучерите, част от Промоцията са 5,000 (пет хиляди) броя ваучери за отстъпка на стойност 10 (десет) лева при пазаруване в търговските обекти в Delta Planet Mall, обозначени с промоционален подов стикер на входа на обекта.

Ваучерите са осигурени от Организатора на Промоцията. За една покупка участникът има право да използва само един ваучер за отстъпка на стойност 10 лева.

Ваучерите за отстъпка могат да бъдат използвани от получилите ги Участници в периода от 10.00 часа на 22.10.2021 г. до 21.00 часа на 24.10.2021 г. Преди 10.00 часа на 22.10.2021 г. и след 21.00 часа на 24.10.2021 г. търговските обекти няма да предоставят отстъпката при закупуване на стоки или услуги от спечелили Участници срещу представен ваучер за отстъпка. Ваучерите могат да бъда използвани единствено в търговските обекти в Delta Planet Mall, обозначени с промоционален подов стикер на входа на обекта.

 

Търговските обекти ще предоставят отстъпката единствено срещу предаване на валиден ваучер за отстъпка. Валидни ваучери за отстъпка са ваучери: (i) които не са подправени или по друг начин манипулирани, както и средството за защита, поставено от Организатора на Промоцията (ако има такова), не е премахнато, видоизменено или нарушено по друг начин; (ii) чиято цялост  не е нарушена; и (iii) са отпечатани от Организатора на Промоцията или от лица, действащи по негово поръчение.

 

Търговският обект, предоставил отстъпката, задържа ваучера на спечелилия Участник.

Ваучерът за отстъпка дава право на приносителя му да получи от съответния търговски обект в Delta Planet Mall отбив в размер на 10 лева от цената на избрана от Участника стока или услуга, като при избор на стока или услуга на стойност, по-ниска от 10 лева, търговският обект не връща разликата, а при избор на стока или услуга на стойност, надвишаваща 10 лева, приносителят на ваучера доплаща разликата в търговския обект. При една покупка може да се използва само един ваучер за отстъпка.

Ако участието на спечелилия Участник в нарушение на настоящите Официални Правила бъде установена по-късно, Участникът губи правото си да получи отстъпката, а ако вече я е получил или получил, следва да я възстанови на Организатора на Промоцията като изплати левовата й равностойност.

Ако отстъпката не може да бъде предоставена на спечелилия Участник по причини, независещи от Организатора на Промоцията (анулиране на участието на Участник поради нарушение на настоящите Официални Правила, други) или спечелилият не поиска получаването на отстъпката съгласно изискванията, определени в този Раздел, или откаже получаването на отстъпката, то спечелилият Участник губи правото си да получи отстъпката.

Организаторът на Промоцията не е длъжен да раздаде повече ваучери за отстъпка от посочените в настоящите Официални Правила.

РАЗДЕЛ 6. ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕТЕНЦИИ

Ваучери за отстъпки ще се предоставят единствено на Участници, които имат право да участват в Промоцията, които са участвали в Промоцията при спазване на настоящите Официални Правила.  

Участник, който е представил невалиден, подправен или неотговарящ на изискванията на настоящите Официални Правила ваучер за отстъпка, няма право да участва в Промоцията, нито да получи отстъпка, а ако вече я е получил, следва да я възстанови на Организатора на Промоцията като изплати левовата й равностойност, както и да възстанови заплатения от Организатора на Промоцията данък за предоставената отстъпка.

РАЗДЕЛ 7. ГРЕШКИ И НЕВАЛИДНИ УЧАСТИЯ

Организаторът на Промоцията не носи отговорност за участия, извършени от лица, които нямат право да участват в Промоцията или които са участвали в нарушение на настоящите Официални Правила.

РАЗДЕЛ 8. ОТГОВОРНОСТ

Организаторът на Промоцията не носи отговорност за участия, извършени от лица, които нямат право да участват в Промоцията, включително ако са участвали в нарушение на настоящите Официални Правила.

Организаторът на Промоцията не е длъжен и няма да води кореспонденция относно претенции за участие в Промоцията, предявени след края на Промоцията, нито относно претенции за получаване на отстъпки, непредявени в срок и съгласно изискванията на настоящите Официални Правила, нито относно претенции, противоречащи или в нарушение на настоящите Официални Правила.

Организаторът на Промоцията не е длъжен да предоставя отстъпка на спечелил Участник, предявил претенциите си след предвидените в настоящите Официални Правила срокове или в нарушение на настоящите Официални Правила.

Организаторът на Промоцията не носи отговорност за качеството и характеристиките на стоките и услугите, закупени от Участник и/или негов придружител, при използване на ваучерите за отстъпка.  

Организаторът на Промоцията не носи отговорност дали и при какви условия печелившите Участници ще реализират отстъпките. Организаторът на Промоцията не поема никакви допълнителни ангажименти към Участниците в Промоцията, освен изрично посочените в настоящите Официални Правила.

Организаторът на Промоцията не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват реализацията на ваучера за отстъпка (напр. военни действия, стачки, терористични актове, влошени метеорологични условия и др. под.).

Ангажиментът на Организатора на Промоцията по предоставяне на ваучерите на печелившите Участници се изчерпва с връчване на ваучерите на Участниците, които са поискали те да им бъдат предоставени.

Организаторът на Промоцията не е длъжен да осигурява съгласието на трети, различни от Участник, лица, за предоставянето, обработването и публикуване на техни лични данни (включително снимки) и не носи отговорност за предоставянето, обработването, записването и публикуването на тези лични данни без съгласието на тези трети лица. Отговорността за осигуряване на това съгласие се носи изключително и само от Участника, предоставил и/или посочил и/или публикувал съответните лични данни.

РАЗДЕЛ 9. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ

Не се допуска размяна на отстъпки за паричната им равностойност или за други материални или нематериални изгоди.

РАЗДЕЛ 10. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът на Промоцията има право по своя преценка да прекрати Промоцията по всяко време (включително след  края на Промоцията), в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Официалните Правила или форсмажорни обстоятелства. Прекратяването на Промоцията се обявява по реда, посочен в Раздел 1 по-горе. В тези случаи на Участниците не се дължи компенсация за участието им в Промоцията. Организаторът на Промоцията няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от Участниците ползи, резултат от такова прекратяване на Промоцията.

РАЗДЕЛ 11. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

Всеки потенциален спор между Организатора на Промоцията и Участниците в същата се решава чрез преговори, а при невъзможност за постигане на споразумение, спорът ще се решава от компетентния съд в гр. Варна. Настоящата разпоредба има силата на изрично споразумение по смисъла на чл. 117, ал. 2 от ГПК.

РАЗДЕЛ 12. ПУБЛИЧНОСТ

С участието си в настоящата Промоция Участниците предоставят изричното си съгласие в случай на получаване на отстъпка, техните имена, снимка или други лични данни да бъдат разгласени публично и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организатора на Промоцията, като последният не дължи заплащане за това.

Зоомагазин Д-р Стефанов
DM
Joy Optics
Comsed
Techno+
Starbucks
IKEA
KVL/Lee Cooper/ Timeout
LC Waikiki   
Hometex
Tezenis
Orsay
Douglas
MAC
Kensol
Okaidi
Orange centre
Kinderland
Refan
Tendenz
Parfois
Calzedonia
New Yorker
Grand Optics & Zeiss Center
Keysoo
Kolev & Kolev 
Iventi
Opticlasa
Silver Court
Sport Depot & District
Mat Star
Lazarini
Guess
Goto Jewellery and Diamonds
Scandal
Sport Vision
Asics
Pinko
Zen Diamond
Brums
Pilini
Desigual
Yamamay
Superdry
Patrizia Pepe                   
Godzila Planet
Ciela
KFC
Subway 
K-Express
Reni Silver
Fonax
Silver dream
Invoke
Case Point

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall