10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

FASHION SHOPPING NIGHT В DELTA PLANET MALL

 

На 25 януари светлините на модните прожектори ще се насочат към Delta Planet Mall по време на Fashion Shopping Night. Между 17 и 21 часа всички посетители ще могат да се възползват от специални отстъпки както върху цената на вече намалените артикули, така и на новите колекции в над 65 магазина. Отстъпките на намалените артикули нарастват до 80%, а на новите колекции – до 20%.

Единствено представената в Delta Planet Mall  марка Mango дава допълнителни 10% върху започналите вече разпродажби и 20% върху току що заредената нова колекция. В Sport Vison и Orsay отстъпката върху намалените стоки ще бъде дори 20%. Buzz намаля всички свои стоки с 15%. В Kinderland вече всичко е на половин цена. Единственият за Варна Зоо магазин „Д-р Стефанов“ ще работи с 20% отстъпка по време на Shopping Night. С допълнителна отстъпка ще бъдат още много магазини, сред които единственият за България Brums, Tom Tailor, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Pinko. Сладкарница Неделя ще почерпи с кафе или безалкохолна напитка всеки, поръчал парче торта. Целият списък с отстъпки можете да проследявате на www.deltaplanet.bg.

Комплимент - безплатни коктейли ще очакват посетителите на Delta Planet Mall на ниво О, до Moda Café от 17 до 21 часа на 25 януари.

Отново от 17 часа в Moda café ще се състои семинар на тема „Здравословно хранене“ с участието на Биляна Йотовска. Ще бъде разкрита тайната за отлична фигура. В рамките на последвалата дискусия, всеки един от посетителите на Delta Planet Mall ще има възможността да зададе своите въпроси и да получи отговор и индивидуален съвет. В края на събитието, гостите ще могат да се снимат с Биляна Йотовска и да закупят нейна книга със здравословни рецепти и препоръки, по отношение на храненето.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall