10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Лазерно магическо дърво и музикален флашмоб за първи път във Варна по случай Halloween

Този четвъртък, 31 октомври, Варна ще се впусне в лудо Halloween приключение. Домакин на голямото парти по случай празника ще бъде Delta Planet Mall с Лазерно магическо дърво и музикален флашмоб за първи път в града.

От 26 до 31 октомври специален фото кът дава възможност на посетителите на търговския център да качат снимка във Facebook и Instagram и да спечелят фотоапарат за моментни снимки в свежи цветове. А запечаталите свой кадър в тематичния кът между 16:00 и 19:00 часа на 31 октомври ще получат страшна си снимка отпечатаната като подарък.

Лакомства също няма да липсват. По време на големия ден смелчагите, успели да намерят из етажите Halloween пратениците, ще се сдобият с вкусотии за хапване. И не само - професионални гримьори ще преобразят желаещите по най-страшния и забавен начин. Познатите Мимо Шоу и техни специални гости ще покажат най-новите тенденции в Halloween грима.  

Програмата ще включва и възможност за участие в най-големия в града празничен флашмоб, с помощта на The Centrals. Урокът ще започне точно в 18:00 часа пред Магическото дърво в мола, а в 19:00 часа всички взели участие ще бъдат под прожекторите.

Непосредствено след края на танците ще станем свидетели и на невиждано досега лазерно шоу със сцена Magic Tree – най-високата интериорна атракция във Варна. Ярки светлини, музикален съпровод и гарантирано добро настроение са само част от причините, поради които посещението на търговския център в празничния ден ще бъде добра идея.

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2021 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall