10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Голямото забавление започва: Вълшебното дърво се подготвя за малчуганите в Delta Planet Mall

За пръв път в България и след успешна реализация в Donau Zentrum във Виена компанията The LeisureWay, един от лидерите в създаването на интерактивни проекти за търговски центрове, издигна своето Вълшебно дърво в Delta Planet Mall във Варна.

12-метровата панорамна кула, наречена Вълшебнотодърво, преминава през 3 от 4-те eтaжa на Delta Planet Mall и доминира визуално вертикалното пространство. Мащабната конструкция е осмислена знаково като Дърво на живота. В подножието й има пейки за по-възрастните, в облаците – места за срещи и разговори, а сред клоните - изненадващи кътчета, където детето може да скача, да се крие и да се забавлява на воля. Вълшебнотодърво е място за взаимодействие чрез игра, учене и здравословни дейности с другите участници в изкачването. А слизането? То е пистово. Най-голямата пързалка е, ако не най-бързият, то със сигурност най-забавният начин да слезеш няколко етажа надолу в компанията на приятели.

Задължителното условие, за да бъде забавлението безоблачно, е активен и непосредствен родителски контрол и спазване на правилото приключения в Дървото на живота да си организират само деца на позволената възраст между 5 и 17 години.

Вълшебнотодърво и Галактическият център са комплимент към най-малките варненци. Атракциите са безплатни и са част от концепцията на Delta Planet Mall, която заменя популярните досега затворени Детски центрове с открити Фамилни интерактивни зони. В тях общуването е без бариери – в буквален и в преносен смисъл, във взаимодействие с творческите елементи в тези пространства. А радостта идва от движението, предизвикателството и познанието.

Другата голяма новина тази седмица е отварянето на първия ресторант на пици Domino's във Варна.  Американската верига, която стъпи в България през 2010 г., избра за варненската си премиера Delta Planet Mall. Ресторантът, който отваря на 4-ти април, е разположен на ниво -2 в непосредствена близост със Starbuck’s. Най-големият ресторант за заявки на харана за дома у нас работи със задължително меню, което е еднакво за цял свят, и използва само продукти на доставчици, одобрени от централата. За нашата страна те са над 100, преимуществено чуждестранни.  От 2018 г. Domino’s в България работи и с лицензирани български производители.

За да отговори на очакванията и на най-взискателните си посетители, Delta Planet Mall за по-малко от седмица, от откриването си, пренасочи допълнителен финансов и логистичен ресурс, за да гарантира перфектна хигиена на територията на центъра, който привлича хиляди посетители всекидневно. Търговският център пуска и допълнителни два асансьора за нуждите на своите посетители.

 

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2020 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall