10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

DELTA PLANET MALL Е ОТЛИЧЕН С НАГРАДА В КОНКУРСА „СГРАДА НА ГОДИНАТА“

 Само няколко месеца преди своя първи рожден ден, Delta Planet Mall получи подарък едновременно от своите посетители и от строителните специалисти в страната – архитекти и инженери, жури на престижния конкурс „Сграда на годината“. Търговският център се утвърди като един от най-предпочитани за посещение от варненци и грабна статуетката в категория „Търговски сгради. За по-малко от една година, Delta Planet Mall има подписани договори за 93% от отдаваемата площ. Планът за 2020 г. е да достигне до пълна заетост.

Доказателство за спечеленото доверие са и резултатите от две потребителски проучвания. Над 80% от интервюираните посетители със сигурност биха препоръчали Delta Planet Mall на своите близки и приятели. Това става ясно и от категоричната оценка, която търговският център получи – 5,39 от общо 6 пункта, нареждайки се на първо място измежду своите преки конкуренти. От проучванията става ясно още, че Delta Planet Mall печели своите посетители с приятната обстановка и наличието на достатъчно паркоместа за всички.

Локацията на търговския център го прави удобен за достигане както с лично превозно средство, така и с градски транспорт или пеша. Разнообразието от търговски обекти също се увеличава. През последните месеци отвориха врати ресторант Godzila с нова, по-луксозна концепция, бижутерия GOTO, Parfois, Pronta, автомивка Форсаж, щанд на Gift Card. През месец декември предстои откриването и на дебютиращия за България Zen Diamonds, както и на ресторант с турска кухня, представен за първи път във Варна.

През следващата 2020 г. Delta Planet Mall планира да предложи още по-голямо разнообразие от магазини и удобства и да създаде много нови причини, с които да се превърне в предпочитано място за пазаруване и прекарване на свободното време.

ГАЛЕРИЯ

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2020 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 22:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall