10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

15 уникални LEGO фигури, изработени от LEGO тухлички се показват за първи път във Варна

15 LEGO фигури са изложени в най-новия търговски център Delta planet Mall във Варна. Те са част от LEGO фестивалът, който се провежда от 2 до 25 ноември.

Безплатна LEGO игрална зона е отворена всеки ден от 10 до 20 часа за своите посетители. Турнири с награди се организират всяка събора и неделя от 15 до 18 часа.

Най-голямото кино извън София Cinema City ще излъчи специална прожекция на LEGO: Филмът 2. Билети могат да се спечелят в LEGO турнирите всяка събота и неделя от 15 до 18 часа. Комсед, най-големият магазин за играчки, разположен в търговски център в града, предоставя LEGO награди и талони за ексклузивна отстъпка в размер на 25% на всички LEGO продукти.

Детският магазин за италианска мода Brums ще награди петима от LEGO победителите с ваучери за 50, 30 и 20 лева. Активните и щастливи хлапета, които обичат да играят с LEGO ще получат предметни награди и талони за 20% отстъпка на детските продукти в Sport Depot, официален представител на LEGO® Wear. Goto Jewellery and Diamonds са подготвили 50 пъзела, както и карти за 10% отстъпка от детската колекция от украшения, аксесоари и прибори от благородни метали.

Новооткритият ресторант Godzila в Delta Planet Mall ще почерпи петима с куверти за по 20 лева. Единствено представената в Delta Planet Mall пицария Domino‘s очаква своите победители с 30 средни пици. Вкусното хапване в K-express ще е също с 20% по-евтино. SubWay са подготвили специално меню за мюсли хапка, плод по избор /банан или ябълка/, напитка /мин. вода или 250 мл soft drink/ на цена от 3.50 лева.

Okaidi подаряват талони за 20% отстъпка на всички продукти на редовна цена. Terranova предоставя ваучери за отстъпка на стойност 15 лева при покупка на детско яке. Книжарница Orange поздравява участниците в Lego изложението с 10% отстъпка. Любимото място за персонализирани подаръци Art Gift ще зарадва петима LEGO маниаци с тениска с щампа и с 20% отстъпка. Pepco, Delta Planet Mall също участва в LEGO кампанията с предметни награди на стойност 100 лева.

За голямата награда - пътуване за двама до LEGOLAND, могат да участват всички посетители на Delta Planet Mall в периода 2 – 25 ноември като попълнят и пуснат талон специално подготвената кутия на щанд Информация.

Открийте всичко което търсите

Разбирайте първи!Delta Planet Bulletin

© 2023 Delta Planet Mall. Всички права запазени. 

Web design by SP Vision Ltd.

10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. "Сливница" 185 ВИЖ НА КАРТАТА

Общи условия

За Delta Planet Mall